AVIZE SI CERTIFICARI

Mastile ASK4MASK® sunt produse in Romania la standarde ridicate,
intr-un mediu CURAT si IGIENIZAT!

Calitate certificata la nivel european!
Protectia ta si a celor din jur este cea mai importanta!

 

IMPORTANTA CERTIFICARII

MASTILOR MEDICALE DE UNICA

FOLOSINTA ASK4MASK®

Certificarile au rolul de a asigura respectarea ultimelor exigente impuse la nivel european pentru a sigura calitatea mastilor medicale de unica folosinta si protectia utilizatorilor in orice tip de mediu: acasa, la birou sau chiar in sala de operatie!

Atunci cand am decis sa incepem productia de masti, multa lume ne-a intrebat de ce facem asta si daca nu este mai usor sa importam.

Raspunsul este simplu: Da! Ar fi fost mai usor sa le importam!

Insa noi am vrut sa facem ceva pentru noi romanii si pentru tara noastra, si ce poate fi mai util decat propria productie a unor produse de protectie de calitate ridicata ?!

In plus, am reusit sa asiguram locuri de munca pentru locuitorii din zona Ruscova, Maramures dar am si ajutat si la dezvoltarea intregii zone!''
– Marius Pop
Director Vanzari ‘ELIMEDICAL’

CERTIFICARILE

OBTINUTE DE ‘ASK4MASK®’

CERTIFICARILE
OBTINUTE DE ‘ASK4MASK®’

CERTIFICAT DE ÎNREGISTRARE A MĂRCII

 

S.C. EURO IMPACT S.R.L.,  IN CALITATE DE PRODUCATOR ȘI DEȚINĂTOR AL BRANDULUI ASK4MASK, A PRIMIT CERIFICATUL CU NR 185813 CE ATESTĂ PROTEJAREA MĂRCII PE O PERIOADĂ DE 10 ANI.

CERTIFICAT DE ÎNREGISTRARE A MĂRCII

 

S.C. EURO IMPACT S.R.L.,  IN CALITATE DE PRODUCATOR ȘI DEȚINĂTOR AL BRANDULUI ASK4MASK, A PRIMIT CERIFICATUL CU NR 185813 CE ATESTĂ PROTEJAREA MĂRCII PE O PERIOADĂ DE 10 ANI.

CERTIFICAT DE INREGISTRARE A DISPOZITIVELOR MEDICALE NR. RO_I_026_050 din 04.07.2022

 

 

EMIS DE CATRE AGENTIA NATIONALA A MEDICAMENTULUI SI A DISPOZITIVELOR MEDICALE DIN ROMANIA

CERTIFICAT ANMDMR

 

CERTIFICAT DE INREGISTRARE A DISPOZITIVELOR MEDICALE NR. RO_I_026_050 DIN 04.07.2022 EMIS DE CATRE AGENTIA NATIONALA A MEDICAMENTULUI SI A DISPOZITIVELOR MEDICALE DIN ROMANIA

ISO 13485:2016 PENTRU CONCEPERE, DEZVOLTARE SI VANZARE MASTI MEDICALE DE UNICA FOLOSINTA

 

 

SGS – UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE COMPANII DE TESTARE, INSPECTIE SI CERTIFICARE DIN LUME

CERTIFICARE ISO

 

ISO 13485:2016 PENTRU CONCEPERE, DEZVOLTARE SI VANZARE MASTI MEDICALE DE UNICA FOLOSINTA EMIS DE CATRE SGS – UNA DINTRE CELE MAI IMPORTANTE COMPANII DE TESTARE, INSPECTIE SI CERTIFICARE DIN LUME

DECLARATIE DE CONFORMITATE EURO IMPACT SRL PENTRU MASTILE MEDICALE DE UNICA FOLOSINTA

 

S.C. EURO IMPACT S.R.L.,  IN CALITATE DE PRODUCATOR, DECLARAM SI ASIGURAM RESPECTAREA CERINTELOR DE REGLEMENTARE APLICABILE DIN STANDARDUL SR EN ISO 13485:2016, SR EN 14683:2019+AC:2019

DECLARATIE DE CONFORMITATE

 

S.C. EURO IMPACT S.R.L., IN CALITATE DE PRODUCATOR, DECLARAM SI ASIGURAM RESPECTAREA CERINTELOR DE REGLEMENTARE APLICABILE DIN STANDARDUL SR EN ISO 13485:2016, SR EN 14683:2019+AC:2019 PENTRU MASTILE MEDICALE DE UNICA FOLOSINTA

PROTEJAM SI PROMOVAM SANATATEA

PUBLICA

 

Investim in tehnologie de ultima generatie si linie de productie proprie pentru a crea masti medicale de unica folosinta de tipul IIR.

Depunem efort in prezent pentru ca viitorul sa fie asa cum ni-l dorim cu totii si ne asiguram ca mastile sunt produse intr-un mediu igienizat constant!

NE SUPUNEM EVALUARILOR LA CEL MAI INALT NIVEL DE COMPETENTA

 

Mastile medicale de unica folosinta de tipul IIR ‘ASK4MASK®’ sunt realizate din materiale de calitate si au 3 straturi protectoare ce asigura o eficienta ridicata de filtrare si de protectie in acelasi timp.

Mastile ‘ASK4MASK®’ sunt evaluate la nivel european si certificate pe baza unui sistem de management al calitatii stabilit!

GARANTAM RESPECTAREA STANDARDELOR EUROPENE IMPUSE

 

Mastile ASK4MASK® sunt insotite de certificatul de conformitate prin care ne luam angajamentul de a respecta standardele de calitate europene.

Ne implicam activ in productia de masti ASK4MASK® pentru a crea produse de calitate, eficiente in orice mediu si sigure si pentru tenul sensibil!

×