CONDITII

       DE RETUR

INFORMATII DESPRE

CONDITII DE RETUR

MENTIUNI !

Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative , “Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 , in termen de 14 zile calendaristice începând cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.”

Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere/renunțare/ returnare.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit).

Metoda rambursare

Returnarea produselor se poate face dupa ce solicitarea dvs. a fost confirmata de catre EURO IMPACT SRL.

va rugam sa returnati produsele la urmatoarea adresa:

 Destinatar: EURO IMPACT SRL

Adresa : Str. Principala, Nr. 772,

Leordina, Jud. Maramures

Telefon : 0730.019.737

Dupa ce primim coletul expediat de dvs. pe adresa noastra si verificam produsele returnate, va vom expedia o confirmare pe adresa e‐mail indicata in comanda. In conformitate cu termenii nostri comerciali, veti fi rambursat/a in  termen de 14 zile.

MENTIUNI

Vom explica conditiile si modalitatea de returnare a produselor achizitionate de pe https://ask4mask.ro si vom face referire la Client, Vanzator si Contract.

Client– poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda pe Site-ul https://ask4mask.ro

Vanzator– SC EURO IMPACT SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in in Sat Ruscova, Str. Principala, Nr. 698, jud. Maramures, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J24/283/2001 avand CUI RO13881247, adresa e-mail office@ask4mask.ro

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator/Client, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

CONDITII DE RETUR

In cazul in care sesizati ca produsele nu sunt conforme cu specificatiile prezentate si garantate de catre EURO IMPACT SRL, prin Declaratia de Conformitate, aveti dreptul de a primi alte produse la schimb sau dreptul de a va retrage din Contract si de a returna produsele daca:

– acestea sunt in continuare sigilate

– acestea sunt in aceeasi stare in care au fost livrate

– acestea nu prezinta urme de folosire ori deteriorare

– notificarea intentiei de returnare nu depaseste perioada de 14 zile calendaristice (perioada de retragere), calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

ATENTIE!

Avand in vedere tipul si specificatiile produselor comercializate pe site-ul https://ask4mask.ro, acestea vor putea fi returnate doar in cazul in care sunt sigilate si nefolosite.

Orice rupere a sigiliului, sub orice fel de forma sau orice desfacere a ambalajului, chiar daca nu este urmata de folosire, va duce la imposibilitatea returnarii Produselor, in conformitate cu legislatia aplicabila.

In cazul in care problemele sesizate vizeaza calitatea produsului si sunt din vina producatorului iar returul respecta conditiile de mai sus, Vanzatorul suporta costurile de schimb/retur. In caz contrar, daca se solicita reuturl din alte motive decat cele care privesc defectele de fabricatie ale produsului, Clientul va trebui sa suporte costurile directe legate de returnarea Produselor, cu mentiunea ca trebuie respecte conditiile de retur de mai sus.

MODALITATI DE RETUR

 1. Consumator persoana fizica:

Conform Art. 11 din O.U.G. 34/2014, “Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract” folosind una din variantele mai jos prezentate :

 • Intentia de returnare a unei comenzi trebuie comunicata in termenul de 14 zile de la data livrarii produsului/produselor de catre EURO IMPACT SRL, prin completarea formularului de retur disponibil pe Site sau prin orice alta metoda in scris din care sa rezulte intentia clientului neechivoca de a se retrage din contract.
 • In formularul de retur este necesara specificarea contului IBAN in care se va restitui contravaloarea produselor (daca cererea de retur este aprobata si posibila.)
 • Decizia de acceptare a returului se va transmite de catre EURO IMPACT SRL intr-un termen de maxim 72 de ore de la cererea de retur.
 • Returnarea se poate face direct la sediul nostru (adresa de mai sus), prin curier rapid sau personal. Returnarile prin curier rapid nu se vor face cu ramburs. Returnarea banilor se va face ulterior prin transfer bancar.
 • Clientul returneaza produsele sau le inmaneaza unei persoane autorizate de catre EURO IMPACT SRL sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care clientul a comunicat spre EURO IMPACT SRL decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 de zile.
 • EURO IMPACT SRL returneaza clientului contravaloarea produselor primita drept plata din partea acestuia, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice din momentul in care returul ajunge in depozitul nostru. Returnarea sumelor este conditionata de receptionarea produselor care au facut obiectul vanzarii.
 • EURO IMPACT SRL nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia.
 • Rambursarea cuantumului astfel calculat se face numai prin transfer bancar in contul indicat de catre client, specificat in format IBAN. Nu se fac restituiri plati in numerar.
 • In cazul in care se solicita personalizarea produselor, sub orice forma, avansul oferit din valoarea totala, nu este rambursabil in situatia in care clientul decide sa returneze produsul.
 • Din cauza varietatii tipurilor de dispozitive de afisare (ecran de laptop, telefon mobil, tableta, desktop PC), aspectul produselor (texturi, culori, finisaje) poate aparea usor diferit fata de aspectul real.
 • Odata cu plasarea comenzii, Clientul consimte ca aceste diferente sunt independente de vointa EURO IMPACT SRL si nu constituie motiv de anulare a comenzii si/sau returnare a produselor.

 

 1. Consumator persoana juridica (operator economic*):
 • Returul produselor din comenzile facute de catre persone juridice nu are acelasi regim ca cel facut de persoanele fizice.
 • Pentru a putea face posibil returul de produse, este necesara respectarea unor conditii speciale in acest sens pe langa conditiile generale mentionate mai sus:
 • Solicitarea de retur in cazul persoanelor juridice se va face la adresa comenzi@asmask.ro in termen de 3 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor trimise de EURO IMPACT SRL
 • Solicitarea de retur trebuie sa contina motivul retunarii si contul IBAN unde se va restitui contravaloarea produselor restituite
 • Produsele returnate sa fie nefolosite si sa respecte toate conditiile de retur mentionate mai sus.
 • Produsele acceptate ca retur, se vor returna in termen de maxim 3 zile (calendaristice) de la confirmarea de retur a EURO IMPACT SRL
 • In cazul in care nu se respecta conditiile mai sus mentionate, singura metoda prin care se poate accepta returnarea este cu o penalizare situata intre 10% si 30%.
 • Decizia de acceptare a returului se va transmite de catre EURO IMPACT SRL intr-un termen de maxim 72 de ore de la cererea de retur.
 • Returnarea banilor se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala, in maxim 30 de zile de la receptionarea returului.

* Orice operator economic inregistrat la ANAF in baza unui CUI/CIF cu exceptia organizatilor non-profit sau a asociatilor alcatuite din persoane fizice care nu au ca scop profitul (ex. asociatii de locatari).

 

RETURNARE PRODUSE IN AFARA PREVEDERILOR LEGALE

Cererile de retur ce depasesc perioada de 14 zile calendaristice (persoane fizice) sau 3 zile calendaristice (persoane juridice) se vor trimite doar pe e-mail, la adresa comenzi@asmask.ro

Cererile vor fi analizate de catre EURO IMPACT SRL iar termenul de raspuns este de 72 de ore.

In cazul in care o cerere peste perioada de retur va fi acceptata, ea va contine automat o penalizare la valoarea produsului situata intre 5% si 20%.

Cererile de retur a unor comenzi ce depasesc 30 de zile de la perioada de achizitie nu vor fi luate in considerare. Termenul de returnare al banilor in aceste cazuri este de maxim 30 de zile calendaristice.

Daca exista probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail ne puteti contacta la numarul de telefon : 0730.019.737

ANULARE DREPT DE RETRAGERE

Va rugam sa tineti cont de faptul ca potrivit legislatiei in vigoare (Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta si ale OUG nr.34/2014), nu se asigura dreptul de retragere in cazul in care:

– produse au fost desigilate de catre Client – acest lucru impiedica returnarea lor din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igien.

– produsele au fost achizitionate de catre persoane juridice, cu exceptia cazului in care

Vanzatorul decide sa acorde posibilitatea de returnare ori se ofera sa recupereze produsele.

 

×