SESIZARI

      SI RECLAMATII

INFORMATII DESPRE

SESIZARI SI RECLAMATII

Ne cerem scuze pentru inconveniente si va asiguram ca suntem deschisi si implicati integral in rezolvarea problemelor pe care le intampinati cu produsele noastre.

Orice semnalare din partea dumneavoastra ne ofera posibilitatea de a remedia problemele aparute si de a imbunatatii serviciile pe care le oferim.

Pentru sugestii, sesizari sau reclamatii privind mastile medicale de unica folosinta de tipul IIR EliMedical by ASK4MASK® achizitionate de pe site-ul https://ask4mask.ro, va rugam sa completati formularul de mai jos.

Va asiguram ca vom acorda o atentie speciala si vom face tot ce putem sa raspundem solicitarilor dumneavoastra si sa remediem cat mai repede problemele aparute.

Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de maxim 30 de zile calendaristice de la data primirii solicitarii, in functie de complexitatea si natura aspectelor reclamate. In tot acest timp veti fi informat despre cursul reclamatiei si metoda de solutionare.

Reclamatiile si sesizarile trebuie sa contina numele solicitantului, numarul de telefon, numarul de comanda/de factura precum si descrierea aspectelor reclamate. Astfel, printr-o colaborare stransa cu dumneavoastra, ne asiguram ca putem remedia eficient si rapid orice sesizare.

In cazul in care reclamatia nu este solutionata pe cale amiabila, aveti posibilitatea de a va adresa in vederea solutionarii litigiului catre autoritatea de reglementare (ANCOM).

In continuare vom explica conditiile reclamatiilor si a sesizarilor si vom face referire la Client, Vanzator si Contract.

Client– poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda pe Site-ul https://ask4mask.ro

Vanzator– SC EURO IMPACT SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in in Sat Ruscova, Str. Principala, Nr. 698, jud. Maramures, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J24/283/2001 avand CUI RO13881247, adresa e-mail office@ask4mask.ro

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator/Client, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 

CONDITII DE RETURNARE

In cazul in care sesizati ca produsele nu sunt conforme cu specificatiile prezentate si garantate de catre EURO IMPACT SRL, prin Declaratia de Conformitate, aveti dreptul de a primi alte produse la schimb sau dreptul de a va retrage din Contract si de a returna produsele daca:

– acestea sunt in continuare sigilate

– acestea sunt in aceeasi stare in care au fost livrate

– acestea nu prezinta urme de folosire ori deteriorare

– notificarea intentiei de returnare nu depaseste perioada de 14 zile calendaristice (perioada de retragere), calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

 

ATENTIE!

Avand in vedere tipul si specificatiile produselor comercializate pe site-ul https://ask4mask.ro, acestea vor putea fi returnate doar in cazul in care sunt sigilate si nefolosite.

Orice rupere a sigiliului, sub orice fel de forma sau orice desfacere a ambalajului, chiar daca nu este urmata de folosire, va duce la imposibilitatea returnarii Produselor, in conformitate cu legislatia aplicabila.

In cazul in care problemele sesizate vizeaza calitatea produsului si sunt din vina producatorului, Vanzatorul suporta costurile de schimb/retur. In caz contrar, Clientul va trebui sa suporte costurile directe legate de returnarea Produselor.

In cazul returului, Vanzatorul va rambursa sumele primite drept plata din partea Clientului.

Pentru mai multe informatii despre modalitatea de retur, consultati Politica de Retur.

 

ANULARE DREPT DE RETRAGERE

Va rugam sa tineti cont de faptul ca potrivit legislatiei in vigoare (Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta si ale OUG nr.34/2014), nu se asigura dreptul de retragere in cazul in care:

– produse au fost desigilate de catre Client – acest lucru impiedica returnarea lor din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena.

– produsele au fost achizitionate de catre persoane juridice, cu exceptia cazului in care Vanzatorul decide sa acorde posibilitatea de returnare ori se ofera sa recupereze produsele.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati prin e-mail sau telefon!

×