TRANSPORT

         SI LIVRARE

INFORMATII DESPRE

TRANSPORT SI LIVRARE

MASTI MEDICALE DE TIP IIR ‘ELIMEDICAL’ by ASK4MASK®

Livrarea comenzilor de pe site-ul https://ask4mask.ro/ se face doar pe teritoriul Romaniei.

Pretul standard pentru transportul si livrarea produselor practicat de EURO IMPACT SRL, este de  19.95 RON/expeditie. 

Pentru comenzi mai mari de 50 de cutii de masti (2500 de masti), va rugam sa ne contactati pentru a stabili metoda si timpul de livrare.

Dupa plasarea comenzii pe site-ul https://ask4mask.ro/, clientul va primi informatii despre statusul acesteia dupa cum urmeaza:

    1. Imediat dupa plasarea comenzii, clientul primeste un email si de confirmare al acesteia, ce va contine informatii suplimentare despre comanda : starea comenzii, numarul acesteia si detalii despre produsul achizitionat. Comanda ‘in procesare’ inseamna ca noi am primit comanda dvs si am inceput sa o pregatim!

2. Dupa procesarea comenzii, clientul va primi un email de confirmare in care va fi anuntat ca starea comenzii se modifica in ‘Finalizata’. Acest lucru inseamna ca noi am pregatit comanda dvs pentru expediere si asteptam ca aceasta sa fie preluata de compania de curierat GLS. De asemenea in email va fi atasata factura si declaratia de conformitate pentru produsul achizitionat.

3. Atunci cand comanda este predata curierului de la GLS, clientul va primi un email si un sms cu datele de livrare ale coletului: numarul coletului si suma ramburs, daca este cazul si numarul de telefon al curierului alocat.

4. In dimineata livrarii coletului, clientii vor primi o notificare prin email si sms de la compania de curierat, ce va contine informatii despre colet dar si numarul de telefon al curierului, numarul departamentului relatii clienti al GLS si intervalul estimativ de livrare de 3 ore.

Daca incercarea de livrare este nereusita, destinatarul (clientul) este informat prin email. Destinatarul poate transmite instructiuni de livrare prin intermediul link-ului primit in email, solicitand livrarea intr-o alta zi si/sau la o alta adresa, ori specificand preluarea de la un depozit GLS selectat dintr-o lista specificata sau poate refuza coletul.

Termenul de livrare pentru mastile medicale achizitionate de pe https://ask4mask.ro/ este intre 24 – 48 ore de la confirmarea predarii comenzii catre curier.

Pentru comenzile plasate pana in ora 16.00, coletele vor pleca in aceeasi zi. Pentru comenzile plasate dupa ora 16.00, coletele vor pleca in urmatoarea zi lucratoare.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati prin e-mail sau telefon!

 

Punct de lucru

Str. Principala, nr. 772
Leordina, Jud. Maramures

        CONTACT

Telefon

Program

L-V: 8.00 – 17.00
S-D: Inchis

×